Stanivukoviću građani zatvorili vrata pa skupove organizuje kod radnika Gradske uprave

Gradonačelniku Banje Luke Drašku Stanivukoviću opada popularnost, a što potvrđuje i vijest da druženja s građanima organizuje u dvorištima zaposlenih radnika Gradske uprave koje može usloviti da rade po njegovim naređenjima.

Stanivukovićev karavan pod nazivom “U dvorištu sa Draškom” ne odvija se planiranom dinamikom pa je gradonačelnik došao na ideju da ovaj vid skupova organizuje kod radnika GU, među kojima se našao i Darijan Mišanović.

Kako saznajemo Mišanović je zaposlen u Odjeljenju za komunalne poslove na realizaciji projekata vodosnabdijevanja.

Da su građani odavno svoja vrata zatvorili Stanivukoviću razočarani njegovim neradom u protekle tri godine danas je više nego očigledno.

S obzirom da od početka njegovog mandata na adresu Gradske uprave uzaludno pristižu molbe i dopisi ogorčenih mještana koji čekaju na rješenje primarnih problema, propast Stanivukovićevih skupova ne čudi.

Podsjećanja radi, predsjednici i predstavnici mjesnih zajednica prethodne sedmice su održali sastanak sa predsjednikom Skupštine Grada Ljubom Ninkovićem gdje su naglasili kako nisu zadovoljni s radom rukovodstva Grada na čelu sa gradonačelnikom Stanivukovićem. Mnogi među njima su najavili proteste, ali i kazali da ukoliko uskoro niko ne riješi njihove probleme, gradonačelnik da ostavku.