KO MOŽE DA STANE NA PUT SILNOM NOVAKU?! Đoković održao Hačanovu "ČAS TENISA" i pokazao ko je NAJVEĆI - sada nas tek čeka SPEKTAKL!

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Rolan Garosa pošto je danas u spektakularnom meču pobedio Karena Hačanova sa 3:1 (4:6, 7:6(7:0), 6:2, 6:4) .I jedan i drugi teniser bili su ubedljivi na otvaranju meča, nisu imali probleme sa svojim servisrom, sve do petog gema, kada je Hačanov došao do prvog brejka na meču.

Blistao je Hačanov na terenu, igrao je sjajno u prvom setu i potpuno zasluženo je došao do prednosti. Igrao je bolje od Đokovića, napravio znatno manje grešaka (8/17), u visokim procentima je osvajao poene na svom prvom servisu, dok se Novak mučio da pronađe svoj ritam i igru iz prethodnog kola kada je delovalo da je podigao formu.

Takođe, vredi napomenuti da je ovo prvi set koji je Đoković izgubio na ovogodišnjem Rolan Garosu.

U drugom setu, viđena je velika borba na terenu, obojica su pružali svoj maksimum, a ruski teniser davao je sve od sebe da “slomi” Đokovića, i stigne do osetljive prednosti, ali u tome nije uspeo.

Novak je drugi set osvojio nakon taj brejka, a vrlo retko se viđa da se taj-brejk završi sa nulom, bez obzira na to ko je na terenu. Novak je odigrao fenomenalnih sedam poena koji bi mogli da posluže kao motivacija za nastavak meča.

Nije igrao kako zna i ume, ali to je bilo dovoljno dobro da dođe do izjednačenja.

U nastavku igre, srpski as se potpuno razgoropadio i svom protivniku je zadavao velike probleme. Blistao je Novak u trećem setu, delovao je nezaustavljivo, i već u tim momentima nije bilo dileme oko toga ko će iz ovog meča izaći kao pobednik.