Vucibatina Adam Šukalo i Perica Stanić na osnivačkoj skupštini Narodnog fronta u Banjaluci

Adam Šukalo i Marija Obradović, članica predsedništva Srpske napredne stranke, iz Beograda su stigli u Staru Adu u Banjoj Luci na kojoj se održava prva skupština nove političke organizacije predvođene Jelenom Trivić. Šukalo je glumio Beograđanina koji prestavlja Aleksandra Vučića što radi već više od 10 godina.

Takođe pravo iznanađenje priredio je Perica Stanić bivši direkotor SIPE koji se pojavio u restoranu u kojem se održavao ovaj skup.

Nova politička organizacija u Republici Srpskoj koju predvodi Jelena Trivić – Narodni front – večeras je održao svoju osnivačku skupštinu koja predstavlja i zvanični početak rada ove stranke.

Osnivačkoj skupštini je prisustvali Adam Šukalo, savjetnik predsjednika Vučića za regionalna pitanja i Marija Obradović, članica predsedništva Srpske napredne stranke. Ova nova politička organizacija u proteklom periodu je izazvala pravu buru u opozicionim, ali i vladajućim strankama. Prelazak određenog broja narodnih poslanika i odbornika iz SDS i PDP u Narodni front, uzrokovala je veliko nezadovoljstvo liderstva navedenih partija, kao i Liste za pravdu i red.