TURKINJA Milada Šukalo ne da djeci da uče pravoslavnu vjeronauku

Savjetnica gradonačelnika Draška Stanivukovića i šef Odsjeka za međunarodne odnose Milada Šukalo ne prestaje da iznenađuje. Pored toga što je bila na listi Stranke za BiH Harisa Silajdžića, te je poznata po saradnji sa stranim faktorima i evropskim organizacijama, izvor blizak Šukalovoj kaže da njena djeca koja pohađaju jednu osnovnu školu u Banjaluci ne uče pravoslavnu vjeronauku, iako je u braku s Mladenom Šukalom.
Koliko je jak uticaj Milade Šukalo pokazuje činjenica da ni njen suprug nije uspio upisati djecu na pravoslavnu vjeronauku, uprkos činjenici da je njen suprug Mladen pravoslavne, dok je Milada islamske vjeroispovijesti.
Iako Šukalova tvrdi da je Banjaluka njen grad, te da je posvećena građanima, ostaje nejasno na koji način je ona posvećena Banjalučanima i Republici Srpskoj jer iako je udata za Srbina, svoje porijeklo ne zaboravlja, te je isto nametnula i svojoj djeci.
Podsjećamo, porodica Milade Šukalo, rođene Butorović iz Konjica je istaknuta u tom gradu po učešću u prethodnom Odbramben- otadžbinskom ratu, ali kao učesnici tzv. Armije BiH