Svi se smiju Stanivukoviću i njegovom novom kružnom toku

Novi kružni tok na potezu od zgrade Ekvator do tvrđave Kastel nešto je slično Bermudskom trouglu s obzirom da je svojim izgledom, znacima, ali i nizom nelogičnosti mnogima enigma pa i samoj struci.

Fata Terzić, inače jedna među istaknutijim projektantima u BiH podijelila je fotografiju kružnog toka u Banjaluci uz pitanje: “Šta je ovo, ljudi?”

Poznatu projektanticu pored mnogobrojnih građana Republike Srpske, ali i BiH u potpunosti je zbunio novi saobraćajni režim, a na koji će se očigledno još dugo dugo morati privikavati.

Bilo kako bilo, na njeno iščuđavanje uslijedio je odgovor ovlaštenog potpisnika u Odjeljenju za saobraćaj i puteve Grada Banja Luka Milenka Dževera, koji je kazao kako je fotografija jednog autora sa Fejsbuka, a koju je Terzićeva objavila zlonamjerna te u želji da odagna njenu brigu, poziva u Banjaluku da joj pokaže aktivnosti i planove Gradske uprave.

Nadamo se da Džever, ali ni prvi čovjek Grada neće ovu uvaženu projektanticu prošetati po kružnom toku jer cijenimo da bi se u tom turističkom obilasku izgubili, a nije da se nismo dovoljno obrukali zbog istog…