Stanivuković se na Kopaoniku kurči sa BOGNEROM od 3000 KM

I dok roditelji djece sa smetnjama u razvoju, kao i radnici gradske administracije u Banjaluci, čekaju isplatu skromnih primanja i plata iz gradskog budžeta, koja nažalost kasne zbog besmislenih političkih prepucavanja i krajnje neodgovornosti, gradonačelnik Banjaluke šalje sugrađanima razglednice sa Kopaonika preko društvenih mreža.

Normalno je da gradonačelnik Banjaluke napravi predah, ode na skijanje i odmor, ali nije normalno da se prethodno nisu riješili ključni problemi i raščistili računi. Bilo je logično da se nađu u budžetu sredstva i isplate naknade onima kojima su najpotrebnije i koji su najugroženiji, a da se onda skija u skupoj odjeći. Draško je uvijek  bio moderan,uklučujući i Gay trendove a u poslednje vrijeme prati u stopu modne trendove svjetskih skijališta.

Sa Kopaonika se javio u jakni „BOGNER“ koja košta 1800 dolara, ili nešto više od 3000 KM, a naravno da je to samo mrvica od banjalučkih kombinacija. To je omiljena modna marka naše vlastele. Lijepo je vidjeti simbiozu na svim poljima, pa i modi dok narod nek čeka mrvice. Sve se uvijek prelama preko najslabijih karika, a ostaje da se vidi kada će St anivukovićprestati da ubire političke poene preko sirotinje i potkusuruje se preko najugroženijih kategorija.