Stanivuković poveo svojih 12 Gay momičića na putešestvije u Grčku

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković i njegov tim uputili su se na Svetu Goru kako bi zajedno proslavili njegov 31. rođendan, koji je proslavio na Halkidikiju uz ples i igru. Među njima su dva fotografa, referent za poslove protokola gradonačelnika Ognjen Savanović, Nebojša Drinić, siva eminencija javnih nabavki Gradske uprave, Milan Vučrnović vozač, Zoran Savanović sekretar GrO PDP-a, Milan Aljetić drugar, Goran Stanivuković brat i najbolji drugar iz Bijeljine Miloš Stanišić.
Kako saznajemo, Stanivuković je u Gradskoj upravi ostavio Miladu Šukalo, koja je juče bila na obilježavanju godišnjice smrti 12 banjalučkih beba, koje su preminule zbog nedostatka kiseonika 1992. godine. U međuvremenu, mušku “delegaciju” iz Gradske uprave odveo je na Svetu Goru, a put je, naravno, finansiran iz budžeta grada.
Međutim, dok se oni zajedno baškare i fotografišu, šaljući lijepe slike građanima, stanje u Banjaluci je alarmantno. Naselja nikada nisu bila zapuštenija, novca nema za održavanje puteva i košenje trave, ali svjećice na torti i osmijesi na njihovim licima blistaju.