Stanivkovićeva savjetnica pokušava zabraniti Baju Malog Knindžu

Savjetnica gradonačelnika Stanivukovića Milada Šukalo, kako saznajemo, pokušava da zabrani održavanje koncerta Baje Malog Knindže koji je zakazan na Trgu Krajine za nedjelju 16.jula u 20 časova. Koncert organizuju Veterani Republike Srpske.

U protekle tri godine Stanivukovićeva savjetnica forsirala je bošnjačku politiku i javno je pokazivala sklonost Sarajevu i njihovim političkim idejama.

Ovaj put otišla je korak dalje i na sve načine pokušava zabraniti održavanje koncerta na Trgu Krajine gdje će pod sloganom ,,Idemo svi za našu Srpsku” nastupiti Baja Mali Knindža, Miljan Miljanić, Vera Matović, Jandrino jato, Goci bend i mnogi drugi koji izvode krajiške i patriotske pjesme.

Dozvolu za održavanje koncerta na javnom prostoru dobilo je Udruženje Veterana Republike Srpske koji su organizatori ovog događaja.

Savjetnica za socijalnu politiku Grada Banjaluka Milada Šukalo nije se bunila kada se u Banjaluci na Trgu Krajine održala sramna izložba na dan od 27 godina bombardovanja Republike Srpske sa izloženim imenima bošnjačkih žrtava.

Podsjećamo, tada je gradonačelnik Draško Stanivuković pokušao demantovati umješanost Grada u pomenutu izložbu što se ubrzo dokazalo kao laž, a Šukalova je nastavila sa širenjem bošnjačkih ideja.

Tako se po prvi put u budžetu Grada Banjaluka, zahvaljujući Šukalovoj najviše novca izdvojilo za islamske organizacije i udruženja.