Šobot naglasio: SNSD ne pomaže Stanivukoviću, to je teorija zavjere VIDEO

Nikola Šobot otkrio zašto je pristao da se kandiduje za gradonačelnika Banjaluke, o nagađanjima da njegova stranka prećutno podržava Draška Stanivukovića, o ugledu ljekara, stanju u UKC RS i zdravstvu Srpske, prenosi Mondo.
Šobot je otkrio da je na kandidaturu pristao jer smatra da treba da prihvati odgovornost i pokuša da promijeni stvari na bolje.
“Kao ljekar razvio sam potrebu da pomažem ljudima i kada se ukazala prilika da budem kandidat, smatrao sam ličnom i profesionalnom odgovornošću da se angažujem. SNSD me prepoznao kao nekog ko nije politički aktivan, već na osnovu rada i rezultata, to otvara vrata i drugim ljudima”, rekao je Šobot.
Nije htio direktno da otkrije šta zamjera sadašnjem gradonačelniku i stava je da se kampanja može voditi na pozitivan način, pomaganjem ljudima. O nagađanjima da je SNSD prećutno podržava Stanivukovića, Šobot podsjeća da ima jednoglasnu podršku stranke.
“To je za mene sasvim dovoljno. Na promociji je sve više nego jasno rečeno. Takođe, koalicione stranke polako daju svoju podršku i tu nema ništa sporno. Mislim da se radi o željama, nadanjima i teorijama zavjere određenog broja ljudi”.
Najavljuje da želi u kampanji da uradi dobre i pozitivne stvari i pomogne tamo gdje treba i može.