Smeće od portaloida iza kojih stoji Draško Stanivuković

Draško Stanivuković i Ivan Begić su stari „drugari“. U vrijeme kada se ne snimaju, oni napadaju Gradski odbor SNSD-a Banja Luka i njenog predsjenika. Nekada to čine otvoreno a nekada perfidno, preko portaloida koje kontrolišu.

Begić je po nalogu Stanivukovića u proteklih nekoliko godina osnovao niz kanlizaconih portala (Tok tv, Banjaluka.live, Banjaluka-24.com, Insajder, Blink i dr.). On ih je osnovao Stanivukovićevim novcem (pokradenim) izvučenim iz gradske kase, sa dva cilja: prvi se odnosi na promovisanje aktivnosti Stanivukovića, a drugi na napadanje svih onih kojih se drznu da nešto kažu protiv Stanivukovića. Navedeni portali imaju mizeran medijski uticaj, zbog niske čitanosti. Međutim, oni pokazuju pravo lice Draška Stanivukovića. 

O kakvom se smeću od portaloida najbolje pokazuje istorija tih portaloida.

Krenimo redom:

   1. Tok TV takozvana televizija koju niko nikada nije vidio na TV ekranima, niti ih ima u ponudi bilo kojeg kablovskog operatera.

  O kakvoj se sprdačini od televizije radi najbolje pokazuje Facebook stanica te kvazi televizije. Starnica je 2016 godine nosila ime Ivan Begić, 2017 “veliki Hrvat” Begić dodao je i ćirilicu. 2021 godine stranica je preimenovana u Svijet.info, da bi 2022 opet zvala Ivan Begić a nakon par mjeseci postala TOK.TV

  2. Banjaluka.live kanalizacija od portaloida

  Ovu kanalizacijonu starnicu 2022 godine formirali su Stanivuković i Begić sa ciljem lične diskretacije Dr Vlade Đajića. Stanica 2023 godine mijenja ime u Banjaluka, da bi samo nakon nekoliko mjeseci ponovo bila preimenovana u Dnevna doza Vlade Đajića. Ovog puta su samo izbacili titulu doktora. Stanica opet mjenja ime prošle godine u Banjaluka.live. Osnovna svrha ove stranice – portaloida je objavljivanje izmišljotina i motniranih snimaka.

  3. Banjaluka24 najpoznatije smeće od portaloida para Stanivuković – Begić

  Portaloid Banjaluka24 osnovan je pod nazivom “Ja tebe volim a ti kako hoćeš”. To ime Stanivuković i Begić su odabrali jer je njihova ljubav bezgranična. Pored toga što se vole, 2016 godine počinju “da vole Banjaluku”, te su preimenovali stanicu pod tim nazivom. 2018 i 2020 godine počinje da radi smeće zvano Banjaluka24.

  4. Insajder.in još jedan u seriji portaloida pod kontolom “frulaša”.

  Ovaj portaloid osnovan 2018 godine pod nazivom Insajder.ba, da bi 2021 postao Insajder.in

  Svi ovi portaloidi finasiraju se iz izvlačenjem i krađom velikih količina novca iz gradskog budžeta Banjaluke.