Nebojša Drinić zvani DRINA LOPINA zloupotrebio baku kao rekvizit za šou

Nebojša Drinić, narodni poslanik PDP- a, i desna ruka Draška Stanivukovića predstavlja se kao borac za prava i interese građana Republike Srpske. Istina je da je jedan od najvećih izdajnika i lažova koji su ikada sjedili u parlamentu. Član opozicione partije koja sarađuje sa neprijateljima Republike Srpske, sa onima koji žele da je unište, podijele…
Osim toga, Nebojša Drinić u narodu poznatiji kao DRINA LOPINA predstavlja se kao humanitarac i filantrop koji pomaže siromašnim i ugroženim ljudima. Jedina istina je da je licemjer i manipulator.
Iskoristio je Dan žena, koji je trebalo da bude dan poštovanja, ljubavi i zahvalnosti prema ženama, da bi se promovisao i reklamirao na najgori mogući način.
Snimao je baku koja je prodavala cvijeće za Dan žena, snimao se sve vrijeme sa bakom, kupio cvijeće od nje i djelio ženama na ulici. Sve to ne bi bilo loše da on nije sve to zabilježio kamerom i tako sakupljao jeftine političke poene.
Iskoristio je baku kao rekvizit za svoj šou, kao sredstvo za svoj cilj, kao objekat za svoj interes.
Predstavlja se kao čovjek koji voli i poštuje žene, a upravo je ženu iskoristio za svoju odurnu promociju.
Nesposobnjaković i demagog predstavlja stranku koja nema nikakav program, plan, ni viziju za budućnost Republike Srpske, koja nema nikakve ideje, projekte, ni inicijative za razvoj Republike Srpske, koja nema nikakve rezultate, uspjehe, ni dostignuća za napredak Republike Srpske.
Sav njihov program se sastoji iz kritika, optužbi i laži na vlast koja se bori za Republiku Srpsku i koji se nastavlja u vidu sabotiranja, opstrukcija i svega onog što nanosi direktnu štetu za napredak Srpske.
Drinić, misli da je dovoljno da se slika sa bakom koja prodaje cvijeće za Dan žena i da mu je to sigurica za prolazak kroz glasača.
Zaboravio je da prikupljanje političkih poena na sirotinji, obavezno izađe na nos, tako da neće ni njegova surla ostati pošteđena.