NAKON ŠTO GA JE OBA OZVUČILA I ZADOKUMENTOVALA: Novi problemi za Višekrunu

Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju po pravu nadzora poništilo je građevinsku dozvolu za tzv. kružni tok na raskršću ulica ulica Zdravka Čelara, Teodora Kolokotronisa, Tržnička i Kralja Petra I Karađorđevića iz razloga što UT (urbanističko tehnički), lokacijski uslovi kao i građevinska dozvola nisu izdati u skladu sa važećim regulacionim planom. Nakon što je OBA/OSA ozvučila kancelarije i zadokumentovala kompletann kriminal Vuka Višekrune i njegove kolegice Božane Šljivar načelnice finasija. 
Direktno odgovorno lice za kršenje zakona izdavanjem građevinske dozvole na osnovu koje su nezakonito potrošena sredstva građana iz budžeta grada Banjaluke je Vuk Višekruna poslušnik gradonačelnika Draška Stanivukovića u Odjeljenju za prostorno uređenje grada Banjaluka.
Nakon što se i zvanično utvrdi gore pomenuto kršenje zakona slijedi krivična prijava protiv Višekrune i ostalih saradnika u izdavanju i potpisivanju navedenih dokumenata.
Takođe, saznajemo da su po istom principu izdati i lokacijski uslovi za park ili parking kod Delte, a kako ga drugačije nazivaju u Gradskoj upravi, a što će tek biti predmet nadzora Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju kao i istražnih organa.