MISTERIJA: Krenuo da razduži penzije, pa preminuo, u njegovom autu nađen samo dio novca

MLADI poštar iz Crne Gore, Danilovgrađanin Miloš Stamatović (25) misteriozno je nestao u decembru 2022. godine kada je sa 15.000 evra krenuo da razduži penzije.

Samo tri dana kasnije pronađen je njegov automobil u kojem je zatečeno između 2.000 i 3.000 evra zbog čega se postavlja pitanje: “Gdje je nestalo 13000 evra?!”.

Stamatović je kobnog dana došao na posao i pokupio novac koji je bio namijenjen za penzije. Iz firme je izašao, a njegove kolege primijetili su da ga nema pošto se nije pojavio da razduži smjenu.

Tri dana se aktivno tragalo za ovim mladićem, a pronađen je u koritu rijeke u Botunu sa, kako navode pojedini mediji, zavezanim rukama.

U automobilu koji je mladić vozio pronađeno je samo između dvije i tri hiljade evra.

Međutim, uprkos toj činjenici, Više državno tužilaštvo u Podgorici je saopštilo da ne postoji osnovana sumnja da je bilo koja osoba izvršila bilo koje krivično djelo za koje se preduzima po službenoj dužnosti.

– Obdukcioni nalaz Danilovgrađanina pokazao je da utopljenje uzrok smrti mladića – saopštilo je svojevremeno tužilaštvo.

Iz ovoga se zaključuje da mladić nije ubijen, već da je izvršio samoubistvo, ali mnoga pitanja ostaju za sada bez odgovora – gdje je novac koji je mladić tog dana ponio sa sobom i kako je Stamatović uspio sam sebi da veže ruke.