LEPA BRENA ZA 4 OSOBE: Draško Stanivuković kao Srećko Šojić VIDEO

BANJALUKA – Građane Banjaluke i turiste koji novogodišnje praznike planiraju provesti u najvećem gradu Srpske 31. decembra i 1. januara zabavljaće Željko Samardžić i Lepa Brena.

Za organizaciju koncerata na otvorenom Banjaluka će ove godine potrošiti oko 189.001 KM, što je poprilično skuplje u odnosu na prošlu godinu.

Kako bi obezbijedili organizatora Grad Banjaluka je objavio javni poziv za organizaciju proslave Nove godine na otvorenom, a zainteresovani ponuđači mogu slati ponude do 23. oktobra.

U javnom pozivu je već određeno da će na Trgu Krajine Željko Samardžić pjevati zadnjeg dana ove godine, a Lepa Brena 1. januara 2024. godine.

Osim toga planirano je da se za organizaciju ove proslave potroši 189.001 KM. Ta cifra je veća u odnosu na sredstva koje je Grad potrošio prethodne godine.

Grad je prošle godine za te namjene potrošio 139.060 KM, što znači da je ovogodišnji iznos veći za 49.940 KM.

Sve neodoljivo podsjeća na kultnu seriju Tijesna koža legendernog i neponovljivog Srećka Šojiča. Ovo je samo još jedan dokaz da je Stanvukoviću idol prevarant Sojić. Baš kao u seriji i Stanivuković je naručio Lepu Brenu za 4 osobe. Naravno kao i kod Šojića gdje plaća preduzeće, tako će biti i kod Stanivkovića koji Banjaluku smatra svojim preduzećem.