Kotilići, muzika i nagrade za posjetioce; Đajić poziva na spektakularnu "Krajišku Guču"

Predsjednik GrO SNSD-a, Vlado Đajić poziva sve ljubitelje gastronomije i dobre muzike da se pridruže na najvećoj kotlićijadi u Republici Srpskoj i šire, poznatoj kao “Krajiška Guča”. Đajić je i jedan od pokrovitelja ovog spektakularnog događaja, koji će se održati u nedelju, 17. septembra 2023. godine, s početkom u 11 časova.

Do sada je potvrđen dolazak oko 200 ekipa, što nagovještava da će ovogodišnja manifestacija biti posebno veličanstvena. Prvih 100 prijavljenih ekipa će dobiti podsticaj u vidu novčane nagrade od 200 KM za troškove namirnica za svoje kotliće. Osim toga, najbolji kotlić će biti nagrađen iznosom od čak 5000 KM.

Kada je riječ o muzičkom programu, posjetioci će moći uživati u nastupima popularnih izvođača kao što su Baja Mali Knindža, Rada Manojlović i brojnih krajiških grupa. Posebno je istaknuto da će pobjednik Guče, orkestar Bojana Ristića, takođe doprinijeti muzičkoj čaroliji događaja.

“Krajiška Guča” obećava da će biti jedno od najupečatljivijih okupljanja ove jeseni, spajajući ljubitelje hrane, muzike i tradicije. Svi su dobrodošli da se pridruže ovoj nezaboravnoj manifestaciji koja slavi bogatstvo krajiške kulture i nasljeđa.