Gay lobi pravi koaliciju Stanivukovića i Radojičića

Kako su izbori bliži, tako su nemoguće “kolacije” postale moguće, a sve zarad vlasti. Do juče ljuti neprijatelji i protivnici na prethodnim izborima Draško Stanivuković i Igor Radojičić će, kako stvari za sada stoje, zajedno u koaliciju na narednim izborima. U prilog tome govori i premještanje prve ruke Igora Radojičića, Slaviše Sandića na mjesto šefa u potpuno novi odsjek, samo za njega izmišljen.
Slaviša Sandić, do juče je bio šef odsjeka za investicije i nadzor u Gradskoj upravi, a uskoro prelazi u potpuno novi odsjek, bas po svojoj mjeri, Odsjek za javni prevoz i direkciju. Kao što smo već ranije pisali, dok je bio šef drugog odjeljena Sandić je duboko zagrizao u kriminalne radnje. Naime, kako naši izvori tvrde Sandić je suvlasnik Pavlović tursa, sa kojim planira da preuzme monopol u javnom prevozu u Banjaluci.
Pavlović turs kupio od Autoprevoza linije gradskog prevoza u Banjaluci, čime je preuzeo 75% javnog gradskog prevoza, a plan im je da zagospodare i preuzmu monopol nad linijama gradskog prevoza istiskajući sa javnih linija ostale prevoznike.
Tako je Sandić preuzeo monopol u Gradu Banjaluka nad gradskim prevozom jer će od sada sve subvencije prevoznika ići direktno kroz njegove ruke, a tako i procenat koji će prevoznici davati Sandiću nije malen.
Tako je Slaviša Sandić, kako dobro obaviješten izvor tvrdi, i dalje ostao desna ruka Igora Radojičića, te je on spona između njih dvojice, a formiranje novog odsjeka po mjeri Sandića potvrdilo je šuškanja oko kolacije Draška Stanivukovića i Igora Radojičića na predstojećim izborima.