Eksperiment Draško Stanivuković PROPAO

Predsjednik GrO SNSDa Vlado Đajić obratio se hiljadama okupljenih građana ispred Gradske uprave na današnjem skupu gdje je poručio da Banjaluku ne može voditi šaka neobrazovanih ljudi odnoseći se na gradonačelnika i njegove savjetnike.

“Šta smo dobili za tri godine njegove vlasti? Potrošio milijardu i još digao kredite, napravio dvije plaže, dao za pješački prelaz 200.000 ispod svog balkona, 700.000 dao na čišćenje snijega kojeg nije bilo ni dva dana u Banjaluci. Nije napravljen ni jedan kružni tok, fabriku, još je sve poskupio”, kazao je Đajić.

On je po drugi put naglasio kako je mjesto izgradnje centralnog spomenika raka u kojoj će Stanivuković po drugi put sahraniti heroje i žrtve.

“Spomenik nije kamion da ga parkiraš tu na parking. Ja pravim spomenik, to je odmah rekao, hoće da prepiše to sebi”, rekao je Đajić.

Predsjednik GrO se obratio i odbornicima u Gradu rekavši kako očekuje da će podići ruke u trenutku opoziva i građane osloboditi njegove vladavine te je najavio i treći skup pred sam opoziv.

Kako je Đajić kazao kod Gradske uprave trenutno se nalazi oko 7.000 građana.