EKSKLUZIVNO: Raskrinkli smo dva glupana

Redakcija portala Povjerljivo u predhodnom periodu željela je da raskrinka medisku manipulaciju i laži koje svaknevno objavljuje najpoznatiji Gay par u Republici Srpskoj,  Draško Stanivuković i Ivan Begić.

Stanivuković i Begić to čine preko svojih kanalizacionih portaloida, čiji je sadržaj isti kao i onaj koji teče kanalizacionim cijevima. Da bih Vam prezentovali o kakvim maloumnicima, prevarantima, lažovima i glupanima se radi učinili smo sledeću stvar:

  • Uzeli smo tekst sa njihovog kanalizacija portaloida Banjaluka24 gdje su napali telekomunikaconi operater M:TEL “da nemilosrdno gule kožu građanima Srpske”, sličan sadržaj objavili na našem portalu i čekali ih da se “zalijepe”. Glupanima nije mnogo trebalo, uhvatili su se kao riba za mamac.

Dva glupana su odmah počela objavljivati tekstove kako pokšavamo reketirati M:TEL, tj. raditi ono što rade “frulaši” Stanivuković, Begić i njihova ekipa. Niste se tu zaustavili pa ste počeli optuživate druge ljude koji nemaju nikakve veze sa našim portalom. Pitajte nekoga u M:TEL-u da li je nekada bilo ko iz našeg portala kontaktirao pomentu kompaniju nudio ili tražio nešto. Naravno da nije.

Za razliku od nas, Stanivuković i Begić oblijetali su oko M:Tel-a kao lisica oko kokošinjca. Prvo ste tražili novac koji niste dobili, a zatim da M:tel uvrsti vašu nazovi televiziju u svoj kablovski sistem. Naravno M:Tel kao ozbiljna kompanija vidio je o kakvim se gilipterima radi pa ste opet dobili narodski rečeno “nogu” u dupe (mada vas dvojica tu volite nešto drugo što nije noga).

Nismo se tu zaustavili pa smo objavili još jedan tekst preuzet sa vašeg portala o biznismenu Mladenu Milanoviću Kaji.

Kao što se vidi na fotografiji tekst je iz 2018 godine. Znači objavljen prije više od pet godina. I gle čuda opet Vi na svojim kanalizacionim portaloidima optužite Vladu Đajića za napad na Kaju. Možete pitati Kaju da li ga je neko nekada kontaktirao sa ovog portala. Naravno da nije. A kada smo već kod Kaje, zašto Vaš drug Nebojša Drinić svaki dan dolazi kod kaje na Tržnicu ? Po bukete cvjeća ili novca ?

Takvo je vaše “novinarstvo” Stanivukoviću i Begiću sjedi za računar i lupetaj šta ti padne napamet. Tipično za Gay papulaciju.

Ovo samo pokazuje koliko ste jadni, bijedni, kako izmišljate i lažete. Ali neka građani Banjaluke vide kakav ih šljam vodi, zato smo sve ovo i uradili.

Za kraj vidimo da ste brigu zbili ko nas finasira ? Niko, nas troje entozijasta koji imaju svoje poslove i živote je osnovalo sajt iz hobija. Ne zanima nas novac, M:tel, Kaja, Đajić. Ali nas i te kako zanima da pokažemo ko potkrada, uništava i razara naš grad, ko organizuje Gay orgije itd.