DRINA LOPINA pustoši gradski budžet

Nebojša Drinić zvani DRINA LOPINA, desna ruka Draška Stanivukovića, siva eminencija javnih nabavki Gradske uprave i ujedno narodni poslanik, za kratko vrijeme se obogatio. Kako je Drinić od mladog momka, koji je završio gimnaziju u Srpcu, a zatim na Petrićevcu u pekari Manja prodavao kifle, postao prvi reket grada?
Navodno ovaj PDP-ovac jedan je među nekolicionom koji se “ogrebao” o javne nabavke gradonačelnika Stanivukovića te uzimao sebi procenat, a kada prekršaji dođu na naplatu pomenuti možda neće krivično odgovarati.
Kako saznajemo većinu javnih nabavki u Gadskoj upravi su pripadale firmama u kojima je pomenuti vlasnik ili suvlasnik.
Drinić je za samo nekoliko godina plodnog političkog života stekao nekoliko stanova u Banjaluci, ima službenog vozača, nosača kaputa, obezbjeđenje, snimatelja i fotografa. Pored toga vozi i novi Audi A6. Kako?
Kao što se može vidjeti u javnim nabavkama firme Nebojše Drinića su dobijale ugovore iako u većini nisu bile ni najpovoljniji ponuđači.
Dok Drinić prijeti političkim suparnicima, mogli bi njega uskoro “poćerati” silni prestupi koje je počinio u posljednje tri godine.