SVAĐA OKO TALA: DRINA LOPINA otjerao Dudakovića

Direktor “Vodovoda” Banjaluka Predrag Duduković podnio je ostavku na tu funkciju nakon žustre svađe sa narodnim poslanikom PDP-a Nebojšom Drinićem, tvrdi za naš portal izvor blizak PDP-u.
Duduković je rekao da se ide u rekonstruisanje Uprave, te da on i dalje ostaje član Uprave. Što se tiče novog direktora, Duduković kaže da će njegovo ime biti poznato u narednim danima.
Kako naš portal nezvanično saznaje, nakon verbalnog sukoba sa narodnim poslanikom PDP-a Nebojšom Drinićem direktor Vodovoda Predrag Duduković je podnio ostavku.
Kako navodi naš izvor, Drinić je Dudukovića optužio da je nestručan i nesposoban i da pravi problem u partiji, a on mu je uzvratio tako što je kazao kako je Drinić zapošljavao radnike u ovom gradskom preduzeću, a koji su nestručni i za šta je uzimao procenat.
Ovi navodi uopšte ne čude s obzirom da se radi o čovjeku koji je i babinu penziju ostavio na kocki…
Dudukovićeva bježanija uopšte i ne čudi s obzirom da zakonski mora do 28. februara potpisati završni račun za preduzeće, a čime bi formalno potvrdio nezakonitosti u radu i nenamjensko trošenje sredstava u Vodovodu.