DRINA LOPINA GRABI LI GRABI: Neboder u Boriku kod Fruktone Stanivuković namjestio firmi Nebojše Drinića

Da, dobro ste pročitali. Narodni poslanik, srednjoškolac, do juče nije marku u džepu, radio je na autopraonici i u pekari, a danas milioner. Naime, kako saznajemo neboder koji se treba graditi kod Fruktone u Boriku Stanivuković je u regulacioni plan ucrtao zbog Drinića, poznatijeg u narodu kao Drina Trećina, jer je on odnedavno i vlasnik jedne građevinske firme koja već gradi zgrade kod Delte.
Drinić je prije par godina prao auta na autopraonici koju je sadašnji gradonačelnik Draško Stanivuković držao na Petrićevcu. Nakon što je posao propao, Drina Trećina je radio u pekari, a “menadžerisao” je i oko noćnih klubova.
Ipak, para od toga nije bilo, pa ga je gradonačelnik stavio na listu PDP-a. Nakon toga Drina Trećina ide uzlaznom putanjom.
Dva nova stana u Banjaluci, jedan u Beogradu, novi audi, privatni kuvar, nova firma… sve je to Drina Trećina stekao za nepune 3 godine.
Malo mu je bilo, pa je nagrađen lokacijom kod Fruktone u Boriku.
Uskoro donosimo detalje Drinićeve firme, ali i kockarske dugove, koji Drinu Trećinu teraju da uzima reket veći od trećine.