PUCAJU PO ŠAVOVIMA: Drina lopina, Gay Drale i zalizani Boki u teškom sukobu

Nebojša Drinić, u narodu poznatiji kao Drina trećina u ozbiljnim je problemima. Nakon što se u javnosti pojavila informacija da je Rade Božić, predsjednik Mjesne zajednice Stričići završio u bolnici nakon verbalnog sukoba na Manjači, Drinićevo bahaćenje je otišlo korak dalje, pa je izazvao svađu u već narušene redove PDP-a. U međuvremenu, Stanivuković je Drinića gađao pepeljarom, a sve vrijeme zadovoljno ruke je trljao Bojan Kresojević, gradski menadžer koji je s Drinićem odavno u svađi.
Nakon incidenta na Manjači gdje su se opasno sukobili predsjednik mjesne zajednice Stričići i Nebojša Drinić zbog problema sa vodosnabdijevanjem u ovoj mjesnoj zajednici, a gdje su pale i teške riječi, Božić je dan nakon toga završio u bolnici. Pretučen sa šipkama, polomljene noge, od strane nepoznatih muškaraca… Kako mještani tvrde, Drinić je taj dan na Manjaču došao nepozvan, te im “solio” pamet i petljao se u poslove koji se njega ne tiču. Božić mu je odbruiso, a ostatak priče se nagađa…
Da Driniću ne cvjetaju ruže, svjedoči i nemili događaj unutar PDP-a. Naime, na jednom od internih sastanaka, Draško Stanivuković zbog loše situacije na terenu optužio je Drinića da ništa ne radi, te da “krade Bogu dane”. Drinić nije mogao odoliti te je nastavio s nizom optužbi na račun svog šefa Stanivukovića i gradskog menadžera Bojana Kresojevića, što je eskalirano daljim sukobom. Draško Stanivuković gađao je “Drinu trećinu” pepeljarom, ali ga pogodio nije.
Kako saznajemo, na to sve uključio se i gradski menadžer Bojan Kresojević, koji je pokušao smiriti situaciju, ali uzalud jer je Drinić i na njega skočio i rekao da radi sve niz dlaku Stanivukoviću, te da mu je dosta njegovih “za*bancija” i da i on treba odgovarati za katastrofalnu situaciju u pojedinim mjesnim zajednicama.
Kako dobro obaviješten izvor tvrdi, Drinić je spočitavao Kresojeviću to što se i on dobro ugradio u koje kakve poslove, ali je on ušuškan “u svoju fotelju” i vadi se na masu papira, dok uzima dobar dio procenta od raznih projekata koje ima Gradska uprava.
Inače, javnosti je od ranije poznato da Nebojša Drinić i Bojan Kresojević nisu u dobrim odnosima, te da kako je procenat rastao, tako je i netrepeljivost između njih dvojice došla do pucanja, toliko da ukoliko je jedan u prostoriji, drugi ne ulazi.
Zbog trenutne situacije u PDP-u uključio se i samo formalni predsjednik PDP-a Branislav Borenović koji je rekao da se strasti moraju smiriti. Ipak, Borenovića u stranci više i ne slušaju, pa se očekuje dalje pucanje PDP-a.