Dodik o Radojičiću: Razmaženo dijete koje se uneredilo u pelenama

Dodik je prvo kazao da nije tačno da je Radojičić otišao iz SNSD-a, već da je izbačen.
“Ko je otišao iz SNSD-a. On je izbačen”, rekao je Dodik, dodajući da je “Radojičić ojačao partiju onog trenutka kada je isključen”.
“Svi smo imali neku lažnu percepciju o njemu kao o nekom našem važnom čovjeku, a on se ponašao kao razmaženo dijete koje se uneredilo u pelenama. Tako se ne pravi politika i ta organizacija ne može da uspije”, kazao je Dodik.
Nastavljajući komentar o nekadašnjem saborcu, poručio je da niko važan nema sa njim u stranci.
“Tamo su možda samo neki koji su ranije mislili da su važni ili neki koji su se penzionisali pa nisu zadovoljni. Ali ti ljudi u sebi nikakvu snagu”, kazao je lider SNSD-a, a onda dodao da čak ne želi ni da poželi Radojičiću političku sreću.
“U životnom naravno, svaka čast. Ali imajući u vidu da je pristao na spekulacije i da bude dio jednoga, finansijsko, da ne kažem kriminalnog sektora i da on bude eksponent te politike, to je nešto što je za nas neprihvatljivo”.
A onda se ponovo obrušio na bivšeg gradonačelnika Banjaluke.
“Mislim da je dobio na značaju samo zato što ja komentarišem. Nema nikakvu snagu i mi to znamo. On je kao razmaženo dijete vječito bio i kod nas, stalno je nešto plakao, da neko trči za njim, briše mu suze i mijenja pelene”, poručio je Dodik.