CRNADAK PORUČIO STANIVUKOVIĆU: Pare su ti udarile u glavu, nećeš biti kandidat PDP-a za gradonačelnika

Do prije nešto više od godinu sjedili za istim stolom sa istim ciljem, a danas više niko nikoga ne može da gleda očima, tako se najbolje može opisati trenutno stanje opozicije u Srpskoj.

Da stvar bude gora, svaka opoziciona stranka u Srpskoj, sada bi da da svog kandidata za predstojeće lokalne izbore, bar kada je u pitanju najveći grad Srpske.
Kada je u pitanju Narodni front, Trivićka bi “išla” kao kandidat ispred te političke opcije, mada, “keca u rukavu” ima i lider Liste za pravdu i red, Nebojša Vukanović, ali o imenima nije javno govorio Međutim, najveća borba traje unutar PDP-a.
Draško Stanivuković tvrdi da će biti kandidat te stranke za gradonačelnika Banjaluke, ali se njegove kolege ne slažu s tim, bar kada je u pitanju Igor Crnadak.
Aktuelni gradonačelnik Banjaluke i predsjednik Gradskog odbora PDP-a, juče je poručio da ima podršku stranke i da će opet biti kandidat, te da ga “ne brinu kokodakanja onih koji ne misle dobro partiji”.
Ubrzo je stigao odgovor potpredsjednika PDP-a, Igora Crnatka.
Crnadak na to odgovara da se nikada u istoriji PDP-a nije dogodilo da jedan član Predsjedništva kaže drugom da kokodače – sve do juče.
“Tako je to kad pare udare u glavu, a nervoza i bahatost nadjačaju pristojnost i kulturno ponašanje”, poručuje Crnadak.
Podsjećamo, mišljenje potpredsjednika PDP-a Igora Crnatka i Milka Grmuše stranci izgleda i nije bitno. Oni čine sve da spriječe kandidaturu Draška Stanivukovića za gradonačelnika Banjaluke.
Međutim, predsjednik te stranke Branislav Borenović, na sjednici Predsjedništva Gradskog odbora PDP-a naglasio je da Stanivuković ima njegovu podršku.