Bijedni pokušaj sabotaže: Stanivuković poslao svoje ljude da "potpišu peticiju“ i sve snimio

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, nakon što je i sam pozivao na svoj opoziv, očigledno se sada uplašio mogućeg ishoda opoziva pa je krenuo u akciju sabotaže ali i uznemiravanja onih koji rade na štandovima na kojima se prikupljaju potpisi.

Naime, Stanivuković je poslao svoje ljude, one koji iza njega stoje na svakom skupu i mitingu, na gotovo svim događajima, da potpišu peticiju za opoziv, sve to snimio a onda i objavio na svojim društvenim mrežama.

Na pomenutom snimku jedan čovjek čak i govori kako je upisao “pola porodice“ na spisak a da su svi podaci koje je ostavio – lažni.

Previdio je Stanivuković da je poslao svoje “sijenke“ koje su djevojke koje rade na štandu gdje se prikupljaju potpisu prepoznale ali i snimile. Sigurni smo da ne postoji Banjalučanin koji ne prepoznaje Stanivukovićeve stalne i jedine statiste koji ovih dana bezuspješno i nespretno pokušavaju da umanje značaj peticije. Jasno je i da su Stanivukovićeve drugare prepoznale i angažovane na štandu jednog od brojnih udruženja koja prikupljaju peticiju te ih pustile da završe svoju igru što se može vidjeti i u videu koje je objavilo Udruženje“, poručili su iz Gradskog odbora SNSD-a.

Iz Gradskog odbora su dodali i da su štandovi za potpisivanje peticije za opoziv gradonačelnika i ljudi koji tamo rade svakodnevno izloženi uznemiravanju i zastrašivanju od strane gradonačelnikove komunalne policije. 

VIDEO:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F100093992057578%2Fvideos%2F285835794350009%2F&show_text=false&width=560&t=0

“Podsjećamo da smo, uz pomoć savjesnih građana, sve svoje zvanične štandove postavili isključivo na privatne posjede“, naveli su u saopštenju. 

Iz Gradskog odbora SNSD-a poručuju da je zanimljiv, pa čak i smiješan, video koji gradonačelnik promoviše. 

“Peticiju su, i to u Gradskom odboru, uz ličnu kartu, potpisali i neki drugi članovi PDP-a pa bi gradonačelniku bilo bolje da se ozbiljno pozabavi svojim redovima“, poručili su Stanivukoviću.

Takođe, iz Gradskog odbora SNSD-a poručili su i da je zainteresovanost za potpisivanje peticije za opoziv gradonačelnika Draška Stanivukovića čak i veća nego što su očekivali.

Gradski odbor SNSD-a Banjaluka i zvanične štandove SNSD-a na kojima građani mogu da se potpišu, kažu, svakodnevno posjeti veliki broj građana.

Iz GrO SNSD-a dodaju da ih posebno raduje saznanje da se prikupljanju potpisa priključio i veliki broj Udruženja građana i pojedinaca.

“Svi potpisi koje građani i udruženja prikupe mogu dostaviti u Gradski odbor SNSD-a Banjaluka, a mi ćemo izvršiti detaljnu provjeru kako bismo bili uvjereni da su potpisi autentični i tako pred sobom imali pravu sliku trenutnog stanja i raspoloženja u Banjaluci“, kažu iz GrO SNSD-a.