BAJDEN UDARIO GLAVOM U DOVRATAK HELIKOPTERA: Američki predsednik doživeo BOLAN INCIDENT na povratku u Bijelu kuću (VIDEO)

Američki predsednik Džo Bajden (80) zakačio je glavom dovratak dok je izlazio iz helikoptera prilikom povratka u Bijelu kuću.

Neprijatna scena prema navodima Foks njuza zabeležena je samo nekoliko sati nakon što je pao na binu tokom ceremonije otvaranja vazdušne akademije u Koloradu.

Novinari koji su čekali Bajdena na južnom travnjaku Bele kuće snimili su kako predsednik SAD udara glavom gornji deo okvira vrata dok je izlazio iz helikoptera. Na snimku deluje da Bajden nije povređen, ali je ipak protrljao glavu da ublaži bol dok je hodao preko travnjaka.

– Uvalio sam se u vreće peska – rekao je potom novinarima očigledno misleći na pad koji je izazvala vreća peska na bini.

Bajden je novinarima rekao da “nema pitanja” pre nego što je otišao.

Američki predsednik, podsetimo, šokantno je pao nakon uvodnog obraćanja na ceremoniji dodele diploma na vazduhoplovnoj akademiji u četvrtak.

Taj pad je brzo izazvao zabrinutost korisnika na društvenim mrežama korisnika koji su zabrinuti za zdravlje predsednika.