Vukanović poručio da bi za sto prije sjeo sa Zelenskim nego sa Stanivukovićem

Draško Stanivuković je kandidat SNSD i maksimalno ćemo se truditi da pomognemo da Igor Crnadak bude kandidat ispred PDP.
To je izjavio lider liste Za pravdu i red, Nebojša Vukanović, komentarišući predstojeću predizbornu trku u Banjaluci.
Vukanović je komentarisao izjavu Stanivukovića za BNTV, koji je rekao da je spreman preći preko brojnih uvreda i napada, kao i da je preman sjesti za sto i sa Vukanovićem.
Vukanović je negirao bilo kakvu mogućnost dogovora sa Stanivukovićem.
–Prije bih sjeo za sto sa Zelenskim nego sa Draškom Stanivukovićem. I onda sam vam sve rekao. Ne postoji ni teoretska šansa. Vi znate da smo mi vrlo u principijelni, isključivi, a on kaže da isključivost nije dobra. Misli da je dobra isključivost kad su u pitanju papci i izdajnici. Dakle, ne postoji nikakva, ni teoretska šansa – zaključio je Vukanović.
U slučaju da Stanivuković ipak bude kandidat PDP za gradonačelnika, Vukanović poručuje da će ga “uništiti totalno, bez imalo uvijanja, bez milosti i ičega”.
-Jer takvi ljudi, poput Čavića, njega, Stevandića, Obrena Petrovića, jesu najveće zlo političke scene Republike Srpske. Tako da on nema s nama nigdje nikakav kontakt. Neće nam se približiti bilo kad, bilo kad, jer ne dolazi u obzir – istakao je Vukanović.
Ako Ivanić i Borenović podrže Draška Stanivukovića, tvrdi Vukanović, to će ostaviti nesagledive posljedice i to bi isključilo svaku moguću saradnju sa PDP.