Siniša Vidović iskazao punu podršku Vučiću i listi “Srbija ne sme da stane”

Od Jagodine preko Novog Pazara, Novog Sada sve do Beograda, Siniša Vidović je ispratio kampanju “Srbija ne sme da stane” i pružio podršku listi Aleksandra Vučića.

Poznato je da Vidović često boravi u Srbiji i da ima brojna poznanstva sa mnogim bliskim Vučićevim ljudima. Na svojim mrežama dijelio je stavove i podršku kampanji a jednu misao, vjerujemo, dijeli sa većinom Srba.

Naime, Vidović se na društvenim mrežama oglasio uz jako poruku napisavši „Meni su Srbija i Republika Srpska jedno i zato moja puna podrška listi „Srbija ne sme da stane“.

– Meni su Srbija i RS jedno i ne dijelim nas. Bitno je da srpski narod ide naprijed i upravo zbog toga punu podršku, i rječju i djelom, dajem listi Aleksandra Vučića “ Srbija ne sme da stane“. Zato kažem srpski narod ne smije da stane – kazao je Vidović.

-Svima nama treba Srbija koja ide u pobjede, moderna, snažna, napredna država koja čuva i njeguje kulturno naslijeđe i svoje vrijednosti – naglasio je Vidović.

On je pozvao sve u Republici Srpskoj koji imaju pravo glasa da izađu na glasanje i daju podršku Aleksandru Vučiću, prenosi aloonline.ba.

Podsjećamo, parlamentarni izbori u Srbiji biće održani u nedjelju 17. decembra 2023.