Zajednički koraci za Republiku Srpsku, koračamo ka 9. januaru

Odlučnim koracima građani Srpske koračaju prema Danu Republike Srpske. Djeca, mladi, roditelji, borci i penzioneri odlučni su da pokažu ponos i slave slobodu 9. januara, za svoju Republiku Srpsku. Ovo je korak za nas. Za nas koji znamo za šta stojimo i ka čemu koračamo. Ovo je korak ka svemu u šta vjerujemo.

Centralni događaj povodom Dana Republike Srpske počinje u 17:00 časova svečanim defileom. U defileu će učestvovati pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske sa oko 900 pripadnika, predstavnici institucija Republike Srpske kao i brojni učesnici ešalona iz civilnog sektora. Specijalni dronovi će, njih 200, na spektakularan način građanima dodatno uljepšati rođendansku proslavu Srpske.

Očekuje se i veliki broj muzičkih izvođača, između ostalog nastup Danice Crnogorčević s premijerom pjesme „Za život Srpske“ i izvedbom numere „Pukni zoro“ uz pratnju policijskog orkestra, kao i nastup Baje Malog Knindže sa premijernim izvođenjem pjesme koju je posvetio Republici Srpskoj, te mnogi drugi. Svečana akademija povodom Dana Republike Srpske biće održana 8. januara.

Pogledajte emotivni spot „Koraci“ koji objašnjava zašto zajedno koračamo u odbrani Republike Srpske: