Vukanović jasno poručio: Podržavamo opoziv onoga ko je iznevjerio očekivanja ljudi

Pozvao bih naše pristalice u opoziv onoga ko je iznevjerio očekivanja i obećanja ljudi, poručio je ovo danas lider Liste za pravdu i red, Nebojša Vukanović, aludirajući na priče iz prethodnih dana, a koje se tiču opoziva gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

Vukanović je poručio da je Stanivuković odgovoran što imovina Akvane nije prešla na Grad.

On dodaje i to, da gradonačelnik Banjaluke, svakodnevnim izvođenjem predstava, jašući konja, trčeći i plešući, izigrava Šojića.

“Pozvao bih naše pristalice u opoziv onoga ko je iznevjerio očekivanja i obećanja ljudi. Kada sam ja stajao rame uz rame sa Stanivukovićem, od njega nisam tražio ni lizalo, niti me je interesovalo neko radno mjesto, ja sam tražio sistemske promjene. Da bude profesionalizacija, da se najbolji ljudi primaju na konkursu, da se nahrani sirotinja, da se novac iz budžeta pravilno rasporedi, a da se zgrade, prostorni planovi i uređenja, budu na posljednjem mjestu. Tražio sam da se neko ko, krši zakon, procesuira. Niti je iko procesuiran niti bilo šta. Kod Stanivukovića niko nije bio procesuiran. Kod njega možete naručiti šta hoćete. Izmjene regulacionih planova ili šta god hoćete. On svakodnevno izvodi predstave. Jaše konja, valja se u blatu, trči, pleše. On glumi Šojića. Stanivuković je odgovoran što imovina Akvane nije prešla na Grad”, rekao je Vukanović.

Podsjećamo, odnosi na relaciji Vukanović – Stanivuković odavno nisu dobri.

U nekoliko navrata, lider Liste za pravdu i red kazao je da ga je Stanivuković iznevjerio te da nije ispunio ništa od onoga što je obećao.