Vlasnik "Verande" uzurpirao centar grada; Drina LOPINA i Reketaš Štrbac u novom biznisu

Vlasnik ugostiteljskog objekta “Veranda” koji se nalazi u strogom centru grada bespravno je postavio reklame, ocrtava parking mjesta bez dozvola, zatrpava i zatvara kanalizacioni šaht, a sve gore navedene slobode isti je stekao s obzirom da je u dobrim odnosima s GrO PDP-om I narodnim poslanikom Nebojšom Drinićem poznatog pod nadimkom Drina lopina.
U Ulici Braće Mažar i majke Marije, na Bulevaru, vlasnik ugostiteljskog objekta “Veranda” blizak je Gradskom odboru PDP-a i jedan je od kandidata za odbornika na predstojećim izborima, a u koji redovno navraća PDP-ov Nebojša Drinić, nastavlja naš izvor.
Kako saznajemo, pomenuti objekat je u vlasništu ovlaštenog potpisnika u Odjeljenju za inspekcijske poslove i komunalnu policiju Siniše Štrpca, poznatog Banjlučkog rektaša a isti se vodi na njegovog bliskog člana porodice.
Naime, u ovom slučaju radi se o direktnom sukobu interesa s obzirom da komunalna policija na čijem čelu se nalazi pomenuti Štrbac vrši kontrolu i inspekcijski nadzor nad radom ugostiteljskih objektima u gradu.