Stanivukovićeva svita se provodi u Budvi; Banjalučani neka uživaju na Vrbasu poručuje balonačelnik

Dok se građani svakodnevno bore sa raznim problemima, radnici Gradske uprave uživaju u luksuzu o trošku grada. Njih 97  uzeli su all-inclusive narukvice i smjestili se u luksuzno odmaralište u Budvi. Kao da to nije bilo dovoljno, časte se i skupim pićima poput čivasa, za čiju flašu je potrebno izdvojiti nevjerovatnih 500 evra u ovom ljetovalištu. Da li vas ovo podsjeća na poštene radnike Gradske uprave ili na likove iz filma “Vidimo se u čitulji” sa zlatnim lancima do poda?
 
Kako saznajemo, Stanivuković je iz budžeta grada platio tri noćenja za 97 radnika Gradske uprave u luksuznom hotelu, po cijeni od 250 evra po osobi.
 Na radničke igre u Budvu nije poslao samo svog vozača, već i bliskog saradnika Ognjena Savanovića, zajedno s kadrovima Igora Radojičića, koji danas sarađuje s aktuelnim gradonačelnikom.
 Svi oni uživaju u luksuzu na račun grada. Fotografije koje su se pojavile u javnosti prikazuju ove službenike kako uživaju u skupim pićima poput flaša Čivasa, noseći masivne zlatne lance i all-inclusive narukvice. Ipak, niko ne štedi na luksuzu dok se sunčaju i opuštaju na plažama Budve, sve na teret građana.