Stanivukovićeva medijska mafija pokošava zaustaviti istinu

Medijska mafija koju je oformio Draško Stanivuković u zadnjih nekoliko dana pokušava na svaki mogući način da spriječi i onemogući rad našeg portala.

Glavni izvođači radova u Stanivukovićevoj medijskoj mafiji su Pejka Medić i Ivan Begić. Jedini cilj im je zaštita lika i ne(djela) odlazećeg gradonačelnika, kao i blaćenje, izmišljanje i konstrukcije o osobama koje nisu po volji njihovom šefu.

Stanivukovića su očigledno mnogo zaboljeli istina koju smo tek počeli iznositi o njegovim “kvazi portaloidima”. Portal Povjerljivo je zadnjih nekoliko dana imao nekoliko bezuspješnih hakerskih napada.

Kada su uvidjeli da ne mogu oboriti naš portal, prešli su na sledeću varijantu prijavljivanjem objava naše Facebook stranice i našeg profila na X (Twitter).

Cilj ovih prijavljivanja sa velikog broja lažnih profila, i vojskom botova koje kontrolišu bio im je da nam pokušaju ugasiti FB i X nalog.

Kao što možete vidjeti na fotografijama, Facebook ih je “ladno otkačio” te nam uputili izvinjenje. Vrhunski stručnjaci u ovoj globalnoj kompaniji odma su uvidjeli da je riječ o lažnom prijavljivanju bez osnova.

Istu diverziju pokušali su i na društvenoj mreži X, i rezultat je opet bio isti.

Na sve Vaše laži, montaže, pritiske, podvale odgovrićemo samo i isključivo istinom. Znajte dobro da ne možete izreći laži o nama, koliko mi možemo reći istine o Vama.