Stanivukovićev protest propao; Izašao pred gradsku upravu pa sebe poredio sa Đokovićem i Nadalom

Pompezno najavljivani protest gradonačelnika Stanivukovića je propao. Od 190 radnika Gradske uprave, 60 radnika Vodovoda i 30 radnika Akvane na protestu se pojavio mali broj radnika, kako saznajemo, ucijenjenih poslom, a o čemu postoji i viber prepiska.

Da se gradonačelnik voli razbacivati brojkama bez pokrića i danas je potvrdio kada su se na protestu pojavili radnici Gradske uprave, na koje je od juče vršen strašan pritisak, a kako saznajemo prijećeno im je i poslom. Da ima i onih koji nisu pristali na ucjene, te da autoritet gradonačelnika ne postoji pokazao je današnji skup na kojem su se pojavili slučajni prolaznici i stranačka potrčka, a koji idu uz rame Stanivukoviću na svim skupovima, a koji su od ranije poznati zakonu.

Podsjećamo, nakon informacije da potpisinici Odjeljenja unutar Gradske uprave Banja Luka vrše pritisak na zaposlene koji po naredbi Draška Stanivukovića moraju prisustvovati najavljenom protestu, oglasili su se iz Sindikalne organizacije Gradske uprave Banja Luka. U objavi je zaposlenima pružena podrška te navedeno da svoj posao obavljaju korektno i da ne dozvole da ih bilo ko koristi u ostvarivanju svojih političkih ciljeva, misleći na gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Stanivuković je inače danas na govornici rekao da je ulica njegov teren i da što je Đoković na betonu, Madal na šljaci on na ulici. I zaista on je pravi uličar i mjesto mu je na ulici.