STANIVUKOVIĆ SMRAD I OLOŠ: Preko 30 MILIONA KM dao firmi ABC SOLUTION

ABC SOLUTION omiljena firma Draška Stanivukovića za sve i svašta. Zamjena i kupovina novogodišnjeg nakita i montiranje istog za “sitnih” 144 HILJADA KM plus PDV. Osvjetljenje mosta u Trapistima od 70 metara u iznosu od 48.230 KM plus PDV. I sve su ovo sitni novci za ovu firmu jer ja za poslove s gradom ABC SOLUTION zaradila 30 MILIONA I 200 HILJADA KM.
Obećanje gradonačelnika Draška Stanivukovića o transparentnoj Gradskoj upravi i tenderima na kojem može proći bilo ko, pali su odavno u vodu. Lokalni tajkuni bliski Stanivukoviću su jedini koji mogu proći tendere, a samim tim i dobiti poslove od Grada Banjaluka, u iznosu od nekoliko miliona.
Tako je firma ABC SOLUTION na tenderima prošla kao najbolji ponuđač nevjerovatna 23 puta i za “svoje usluge” Grad ih je platio preko 30 MILIONA KM, tačnije 30.203.216, 44 KM plus PDV.
Tako je osvjetljenja Banjaluke građane koštalo kao da žive u Njujorku.
Za projekat “Nabavka opreme u okviru projekta urbane tržnice” za kategoriju izgradnja cijele građevine ili njenih dijelova ova firma je dobila 271.328, 30 KM, što znači da se ova firma ne baci samo rasvjetom, već i građevinskim radovima, što bi rekli “svestrano prima pare na račun”.
Do kraja mandata Draška Stanivukovića Banjaluka bi trebala da svijetli, u najmanju ruku, kao Las Vegas.