ŠOKANTNO: Pejka radodajka

Medijsko smeće Draška Stanivukovića palo je na dno. Kada smo pomislili da ne može dalje od dna počeo je da kopa još dublje. Pored svog partnera iz svima poznatog Gay filma Ivana Begića u svom timu za portaloide – medijsko smeće angažovao je Pejku Medić, poznatiju kao Pejka radodajka.
KO JE PEJKA RADODAJKA MEDIĆ ?
Pejka je bila zaposlenik male lokalne radio stanice u Gradišci. Sa radija Gradiška je svojim sposobnostima preko leđa SDS-a imenovana za direktoricu radija BHRT-a. O kakvim se to njenim sposobnostima radi najbolje govori njen nadimak.
Odlaskom u Srajevo na BHRT Pejka Medić doživljava svoju punu “afirmaciju”. Pejka je kao direktorica BHRT radija počela da glumi veliku i časnu Srpkinju. Svi koji je poznaju, veoma dobro znaju da je to daleko od istine. Lažno srbovanje bilo je samo maska za prepuštanje Sarajlijama.
Javna je tajna da je Pejka Medić u Sarajevu dijelila postelju sa stotinu muškaraca. U Sarajevu je i dobila nadimak Pejka radodajka. Rauzudana i pohotna nifomanka Pejka preko dana srbuje a preko noći zadovalja Muslimane. Potpuno je jasno da ima paravo da bude sa muškarcima bilo koje vjere ali bar neka ne glumi svakodnevno veliku Srpkinju i patriotu kada to nije.
Kada su je Muslimani izgustirali i potrošili Pejku radodajku uhljebljava Draško Stanivuković. Pejkin zadatak je blaćenje, laganje, ponižavanje izmišljanje i spinovanje tekstova o svim osobama koji se na bilo koji način ne sviđaju Stanivukoviću.
Postoji narodna izreka da slika govori više od hiljadu riječi. To je slučaj i sa Pejkom radodajkom. (FOTO)