SKANDALOZNO: Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković došao na parastos u čipkanim tanga gaćicama

Na političkoj sceni Republike Srpske do sada smo mogli vidjeti svašta, ali za do sada neviđen mega skandal pobrinuo se gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.
Na parastosu tragično preminulim borcima Vojske Republike Srpske gradonačelnik Banjaluke se pojavio u ženskim čipkanim tanga gaćicama. U prvi mah to je bilo neprimjetno jer je Stanivuković imao sako na sebi prilikom polaganja vijenca. Ubrzo nakon polaganja vijenca skinuo je sako zbog velike vrućine.
Nakon što je Stanivukovićev sako preuzeo njegov pratilac, borci VRS su ostali u šoku i nisu mogli da vjeruju šta vide svojim očima. Našoj redakciji ustupili su fotografiju sa  parastosa gdje se vide ženske čipkane tange koje nosi gradonačelnik Stanivuković.
Šokirani ali i ogorčeni borci nisu mogli sakriti svoje ogorčenje ovim postupkom prvog čoveka grada Banja Luka.
Marko T. borac VRS i RVI za naš portal je rekao:
“Bio sam u rovu od prvog do poslijednjeg dana. Borio sam se za svoju zemlju i svoj narod. Dva puta sam ranjavan, i šta sam dočekao da jeden p.der dođe ovde u ženskim gaćama i da se šegači sa mojim nastradalim ratnim drugovima. Sramno i jadno. Nisam ni sanjao da je ovako nešto moguće. Čuo sam za njega da je Gay i da voli muškarce ali ovakvo ponašanje je prevršilo svaku mjeru. Šta je sledeće da dovede momka za ruku ovde na prastos” ?. Upitao je vidno ljut i razočaran Marko.