Saša Trivić, član Ekonomskog savjeta gradonačelnika Stanivukovića i suvlasnik firme “”Krajina klas”, krade vodu od banjalučkog “Vodovoda"; Štiti ga Draško Stanivuković

Ostao sam dužan čitaocima tačan iznos koji je Saša Trivić, “uvaženi” suvlasnik firme “Krajina Klas”, predsjednik Unije udruženja poslodavaca, član Ekonomskog savjeta gradonačelnika Draška Stanivukovića, član UO “Kompenzacionog fonda RS”, jedan od brojnih crijevnih statista Milorada Dodika i najmaliciozniji tviteraš, ukrao od gradskog “Vodovoda” Banjaluka.

Ukrao je ravno 150.000 KM i zato će da odgovara, jer je taj umišljeni palanački kvazimudrac najobičniji kriminalac, a nikakav, kako sebe smatra, intelektualac. 

O kavoj kreaturi je riječ, svjedoči činjenica da Trivić za “Vodovod” koji je opljačkao, piše sljedeće: “Jedan mali vodovod ima 147 zaposlenih od čega 12 majstora koji ništa ne stižu. Nije problem što plaćamo viškove nego što viškovi neće da rade”.

Osim što je nepismen (osim ako sam od sebe nije ukrao i znakove interpunkcije), Trivić je i krajnje drzak i bezobrazan pa kritikuje firmu koju je bezočno pokrao. Koliko god da je zaposlenih i majstora, uspjeli su polupismenog nikogovića raskrinkati. Uz moju malu pomoć, jer sam otkrio otimanje vode, ali “12 majstora” je odradilo vrlo precizno svoje. I 147 zaposlenih. 

“Vodovod” je protiv njega podnio krivičnu prijavu zbog krađe 27.10.2021. godine, tako da će sada Trivić zbog decenijske pljačke biti procesuiran.