Prijovićka rasprodala i četvrtu zagrebačku Arenu: Karte planule u tri dana

Prijovićka rasprodala i četvrtu zagrebačku Arenu: Karte planule u tri dana

Prijovićka rasprodala i četvrtu zagrebačku Arenu.

Srpska folk zvijezda Aleksandra Prijović (28) prije samo tri dana najavila je i četvrti koncert u zagrebačkoj Areni, a već danas stigla je vijest da je i on rasprodat.

Vijest je objavljena na Facebook stranici Extra FM-a koji učestvuje u organizaciji događanja.

Naime, radi se o koncertu koji bi se u Areni Zagreb trebao održati u ponedjeljak 4. decembra, a odluka o ovom koncertu pala je nakon što je treći koncert rasprodat u jednom danu.

Inače, Aleksandra će u Zagrebu nastupati od 1. do 4. decembra i to u sklopu svoje turneje „Od istoka do zapada“, a tada će zapjevati i svoje pjesme „Ja sam odlično’, „Legitimno“, „Testament“, „Za nas kasno je“ i brojne druge.

Ova folk zvijezda nedavno je nastupala i u beogradskoj Štark Areni, gdje je tri dana zaredom zabavljala svoje najveće obožavatelje.

Osim koncerata u ovim gradovima, Aleksandra će nastupiti i u Sarajevu, Tuzli i Nišu.

Podsjetimo, Prijović je rođena u Somboru, a odrasla je u Belom Manastiru. U žarište javnosti došla je kada je objavljeno da je u vezi s Filipom Živojinovićem. Par se vjenčao 2018. godine, a godinu poslije dobili su sina Aleksandra.

Dodajmo da je i Lepoj Breni, srpskoj pjevačici koja je i maćeha Aleksandrinog supruga Filipa, pošlo za rukom u Zagrebu rasprodati četiri dvorane. Ovi koncerti odvili su se u februaru 1988. godine, a Brena je tada imala dva rasprodana i dva dodatna poslijepodnevna koncerta u Ciboni.