Neven Stanić mulja zajedno sa Draškom Stanivukovićem

Neven Stanić, odbornik Ujedinjene Srpske u Skupštini grada Banjaluka je u sukobu interesa. Stanić mijenja privatnu nekretninu za nekretninu u svojini Grada Banjaluka, a što se kao tačka našlo i na dnevnom redu Skupštine Grada. Da li se u zamjeni Stanićeve nekretnine krije prava istina o njegovoj podršci suludim idejama Draška Stanivukovića, s obzirom da nije jasno kako je izbjegao sve moguće regulative koje prate zamjenu parcela?
Na posljednjoj 27. sjednici Skupštine grada pred odbornicima se našla i tačka koja se tiče Prijedloga odluke o davanju saglasnosti za zaključenje Ugovora o zamjeni nekretnina koje su su svojini Stanić Nevena, za nekretnine u svojin Grada Banjaluka. Ništa tu ne bi bilo čudno, da u posljednje vrijeme Stanić rado diže ruku na Stanivukovićeve sulude ideje, pa tako i na kriminalan Rebalans budžeta, za koji su ekonomski stručnjaci rekli da je suludo potošen i loše raspoređen novac, a koji je trebalo da prikrije kriminalne radnje Stanivukovića.
Zbog zamjene parcela, Stanić se našao u sukobu intresa, pa se nameće pitanje da li će se na parceli koji mijenja s Gradom raditi infrastruktura da bi uopšte Stanić ostvario pravo na zamjenu iz razloga što prema već postojećoj regulativi, pravo na zamjenu stiče samo ukoliko se na toj parceli planira javna ili komunalna infrastruktura.
S tim u vezi, potrebno je da javnost sazna prave namjere odbornika Nevena Stanića, koji se predstavlja kao “odbornik koji radi u interesu građana”, a u pozadini svega je lični interes…. Zamjena privatne parcele za gradsku. Iz svega navedenog ne čudi podrška koju Stanić posljednih mjeseci nesebično pruža Drašku Stanivukoviću, a koji je raskrčmio i zavio u crno gradsku kasu, pa je tako Stanić zauzvrat podigao ruku i za kriminalni Rebalans budžeta iz 2023. godine.