NEIMAR STANIVUKOVIĆ: Opet nelegalno i bez dozvola! Obustavljeni radovi na kružnoj raskrsnici kod Merkatora FOTO

Izgradnja kružne raskrsnice kod Merkatora neće ići tokom koji je zamislio gradonačelnik Draško Stanivuković. Radovi su danas obustavljeni od strane republičke inspekcije jer gradonačelnik po ko zna koji put nema potrebne papire i započinje projekte mimo zakona i bez neophodne dokumentacije. Iz Inspektorata su naredili da se sve što je do sada urađeno poruši, a da se zemljište vrati u prethodno stanje.
U razgovoru sa radnicima koje smo zatekli dok su kupili alat sa gradilišta kazali su nam kratko da moraju napustiti gradilište jer nemaju dokumentaciju.
“Zabrana daljeg izvođenja radova na izgradnji objekta – Kružna raskrsnica na Magistralnom putu M-4 sa Alejom Svetog Save u Banjaluci, koji su izvedeni bez prethodno pribavljene građevinske dozvole”, stoji u zabrani od strane Republičke uprave za inspekcijske poslove.
Podsjećanja radi, javna nabavka za rekonstrukciju ove raskrsnice na Bulevaru srpske vojske i Aleje Svetog Save sa izgradnjom kružne raskrsnice otvorena je do 27. marta, međutim pomenuta nije imala potrebne dozvole, a što se danas samo i potvrdilo.