Nebojša Vukanović zaprijetio Jeleni Trivić; Uništiću te

Nebojša Vukanović zaprijetio je svojoj dojučerašnjoj najboljoj drugarici da će je politički uništiti. Kompletan autorski tekst razrajrenog i bjesnog Vukanovića prenosimo u cjelosti bez ikakvih izmjena. 

A gdje je na Skupštini kum i gazda Narodnog fronta Dejan Slijepčević

Jelena Trivić je večeras izabrana formalno za predsjednika Narodnog fronta, ali suštinski stvarni predsjednik i gazda ove stranke, bolje reći projekta Službe, je Dejan Slijepčević, novosadski biznismen, porijeklom iz Gacka, koji je uložio silan novac u ovaj projekat. Slijepčević je, između ostalog, obezbjedio stanove u Novom Sadu i novac za kupovinu trojice poslanika-papaka, ali i odbornika, drugih preletača i političkog smeća koje je Trivićka okupila oko sebe, glumeći neku moralnu gromadu, novac za prostorije, kampanju, i visoke troškove pa je bio red da svog mentora i pokrovitelja sjedne na čelo trpeze i imenuje za kuma Stranke, a ne da javnost zamajava glumeći neku finoću i čestitost.

Trivićka je pogazila i iznevjerila sve principe i moralne norme u koje se klela godinama, pokazala svoje pravo lice, beskrupolozne i bolesno ambiciozne, ali veoma pokvarene i neiskrene osobe koja je spremna gaziti sve pred sobom da bi stigla do cilja, bez imalo empatije i trunke savjesti. Ona je najveće razočarenje političke scene Republike Srpske poslednje dvije decenije, koja umjesto poštovanja i zahvalnosti pokazuje krajnji prezir i neprijateljstvo prema svima koji su je podržavali.

Okružiti se tajkunima, preletačima i politički smećem, kupeći otpad od PDP-a, SDS-a, DNS-a, Đokića, Stevandića, Selaka i Nešića, a glumiti Majku Terezu, pričati o poštenju, pravdi i borbi protiv korupcije, vrhunac je licemjerstva i beščašća. Koliko god pokušava da se prikrije, svima je postalo jasno da je priča o nekakvom Narodnom frontu kreirana i osmišljena u sjedištu BIA na Banjici, i da je od lošeg starta osuđena na propast.

Zbog bliskosti sa Draškom Stanivukovićem, sve do jula prošle godine „Jeca“, kako su joj tepali u PDP-u, nije dozvoljavala da Adam Šukalo uđe u prostorije PDP-a, sve dok nije postala kandidat pa je trebala svačiju podršku i pomoć, i mnogima se stomak prevrće kad vidi zagrljaje sa lažnim osmjehom, ne samo Šukala već i mnogih drugoh koje je do juče pljuvala i gledala sa prezirom.

U znak zahvalnosti što sam je godinama podržavao i gurao, stekao brojne neprijatelje i probleme, od napada nožem Bundala u Narodnoj skupštini, jer sam je branio kad je istjerao iz Kluba, do Draška, Borenovića i drugih, kako bi je izgurao za kandidata za predsjednika, Trivićka me je večeras, preko svog portparola, nazvala voajerom. Baš lijepo! Jutros oko 9 časova sam šetajući Banjalukom, ispred hotela Bosna i GP Krajina slučajno sam sreo Dijanu Ješić, Jeleninu desnu ruku, i lijepo je pozdravio, a Trivićka je to iskoristila da javi Vaskoviću kako sam voajer koji sa trotoara tobože gleda u njene prostorije i luksuzan namještaj.

Iskreno i bio sam u čudu odakle 1,1 milion maraka za kupovinu ili 5000 maraka mjesečno za zakup samo ovog prostora, jer sa poslaničkim Klubom u Narodnoj skupštini Srpske, koji smo dobili od naroda a ne od tajkuna kupovinom papaka, jedva smo zakupili kancelariju od 8 kvadrata u centru Banjaluke?

Bolje je biti i voajer namještaja, al iskren i slobodan, nego sluga tajkuna, potrčko Službe i moćnika koji glumi poštenje. Ako ništa drugo, Slobodan Vasković je dobar da se vidi šta misli i namjerava da uradi Jelena Trivić, sa kojom je na stalnoj vrućoj liniji, i preko koga pljuva sve, a da ima malo časti i poštenja bar bi nam to što ima rekla javno u lice, a ne pljuvala iza leđa sa lažnim osmjehom i leddnim pogledom. Ali kako je posijala tako će i da požnje!

Godinama sam trpio njene uvrede, poniženja i napade, gutao knegle i borio se za opštu stvar, prelazio preko mnogo stvari ali je večeras prešla crvenu liniju i neću stati dok je politički ne uništim, skupa sa njenim bolesnim ambicijama, jer je to svojim sramnim ponašanjem i odnosom zaslužila.