Nebojša Drinić - PRVI REKET GRADA

Nebojša Drinić, desna ruka Draška Stanivukovića, siva eminencija javnih nabavki Gradske uprave i ujedno narodni poslanik, za kratko vrijeme se obogatio. Siva eminencija Banje Luke zapela je mnogima za oko, a oni i nemaju najljepše mišljenje o pomenutom. Navodno, Drinić vrši pritisak na zaposlene u Gradskoj upravi te na tom putu “sklanja” sve koji mu zasmetaju.

“Treba naglasiti da se svi zaposleni u Gradskoj upravi boje njega (Nebojše Drinića) jer je on taj koji je sa predsjednikom Sindikata Radislavom Gojkovićem zadužen za kadroviranje, premještanje ili uklanjanje sa određenog radnog mjesta. Ko god mu stane na put bude pomjeren. Uživa ogromne koristi od javnih nabavki, ali svi znaju da najviše zarađuje kroz prostorno uređenje preko građevinskih dozvola i kroz izmjene regulacionih planova”, navodi naš izvor blizak Gradskoj upravi.

Kako on dalje navodi, pošteni radnici koji su se susreli sa Drinićevim terorom nadaju se da će bar neko smoći snage i prijaviti Tužilaštvu njegove zloupotrebe unutar gradske administracije i pritiske na radnike Gradske uprave.

“Nebojša Drinić je osoba koja prije svih drugih iz ovog rukovodstva Gradske uprave treba da završi iza rešetaka. Zlobna i krajnje kriminalna osoba koja se dočepala poluga moći. Sve ovo se lako može dokazati kada bi MUP zaustavio njegov Audi. Uvjek ga vozi neko od zaposlenih radnika Gradske uprave. Svjedoka među radnicima ima na pretek, samo ih treba pozvati diskretno na davanje izjava, pogotovo one koji su sklonjeni po zahtjevu Drinića jer su mu pomrsili konce pri uzimanju reketa”, navodi naš izvor naglašavajući da je Drinić definitivno prvi reket Republike Srpske.