Milko Grmuša javno rekao kako Stanivuković uzima novac na izgradnji zgrada VIDEO

Odbornik PDP-a u Skupštini Grada Milko Grmuša gostujući u jednoj emisiji bez dlake na jeziku govorio je o matičnoj stranci. Kako je on naveo, politika koju je PDP koristio na čelu sa Draškom Stanivukovićem dok nisu došli na vlast u Banjaluci pala je u vodu u trenutku kada je Stanivuković zasjeo u gradonačelničku fotelju.
Grmuša je govorio o tzv. „Aferi 122“. Kako je naveo, PDP je koristio retoriku: da se regulacioni planovi mijenjaju kako ko želi, da se povećava spratnost zgrada kako investitor želi te su to iz PDP-a nazivali glavnim izvorom korupcije u Banjaluci. Međutim, danas druga priča.
Podsjećanja radi, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković je u posljednje tri godine u službi lokalnih tajkuna koji su krenuli u ozbiljnu betonizaciju Banjaluke. Zelene površine se brišu kao gumicom, a visoki neboderi niču na svakom ćošku u gradu.
Zbog gore navedenog građani Banjaluke ozbiljno negoduju, te će se zbog betonizacije, urbicida i bespravne gradnje danas okupiti stanari Borika kako bi spriječili praksu gradonačelnika Stanivukovića koji odavno radi za investitore, a ne građane, a o čemu upravo govori i njegov partijski kolega: