Milan Radović razvio biznis u Americi i Turskoj, prelazi u stranku Jelene Trivić

Nakon pobjede opozicionih kandidata u dva najveća grada u Republici Srpskoj na lokalnim izborima 2020. godine u opoziciji je vladala euforija, aM ilan Radović prešao je u Srpsku demokratsku stranku kao najveće pojačanje koje se očekivalo da će uraditi ključne stvari za ovu stranku – prijedlog ekonomskih reformi i zaustavljanje konstantnog pada SDS-a u Banjaluci i Krajini.

Radović je u februaru 2021. godine pun optimizna najavljivao preporod Srpske demokratske stranke u Banjaluci, dvije godine kasnije SDS je ostao bez jedinog odbornika u Skupštini grada na Vrbasu, a od Milana Radovića nema ni traga ni glasa.

Od kada je Jelena Trivić najavila da osniva svoju političku opciju Radović se pominje kao jedan od ključnih ljudi, a to te spekulacije su još glasnije od kada je potvrđeno da Milan Radović više neće biti na čelu GrO SDS-a u Banjaluci, ali njegove kolege iz najveće opozicione stranke smatraju da neće ostati bez još jednog poslanika u NSRS. Uprkos tome Milan Radović će preći u stranku Jelene Trivić čime će ova stranka imati klub poslanika u NSRS.

-Milan Radović je razvio uspješne poslove u Turskoj i Americi, gdje provodi većinu svog vremena i u posljednje vrijeme je posvećen biznisu, njegove firme rade platne kartice. On je i dalje član SDS-a ali pitanje dana kada će napustiti ovu posrnulu stranku.