MEDIJSKA MAFIJA POD ISTRAGOM TUŽILAŠTVA; Stanivuković se potukao sa Begićem

Medijska mafija u Republici Srpskoj puca po šavovima. Mafiju je oformio Draško Stanivuković.
Udarne pesnice medijske mafije su Ivan Begić, Milana Dukić i Pejka Medić.
Sredstva izvršenja mafije su portaloidi Banjaluka live, Blink, Toktv, Banjaluka24, Insajder. Međutim medijska mafija se sukubila između sebe i ne zna se ko koga više mrzi. Jedino im je zajedničko da svi mrze Draška Stanivukovića, ali on im je finasijer pa ga koliko toliko trpe, ali stvari često izmiču kontroli.
Tako je prije nekoliko mjeseci došlo do tuče između Draška Stanivukovića i Ivana Begića. Upućeni kažu da je tuča izgledala kao dvije curice kada se grebu. To pokazuje i fotografija Begića poslije tuče koja je u našem posjedu.
Razlog tuče su pare za plate portalioda koje Stanivuković nije želio da donese. Nakon nekoliko dana Stanivuković se pojavio i donio novac. Naravno radi se o novcu od raznih pronjevera izvičenog iz gradske kase.
U ovoj ekipi lopova ne zna se ko više reketira i iznuđuje novac od privrednika,političara i biznismena. Tako su i dospeli pod lupu tužilaštva i pravosudnih organa. Krivičnu prijavu sa dokaznim materijalima protiv njih podnijela je njihova bivša radna kolegica – novinarka Nađa Diklić.
Naš portal pokušao je kontaktirati Nađu Diklić ali nije željela mnogo da govori o ovoj temi. Poručila je da je izjavu dala u policiji i da čeka okončanje postupka, te da neće zaustaviti dok ne dokaže da Ivan Begić i još tri osobe oko njega ucjenjuju šest političara i privrednika.
Diklić je takođe poručila da je evidentno da Stanivuković pod ucjenom ne može voditi grad jer mora slušati Begića zbog “porno simaka” i svaki put mu nositi pare kada dobije slom živaca.
Da ucjenjuju Draška Stanivukovića i da gledaju kako će mu izvući pare pokazije prepiska Milane Dukić na Viberu koja je u našem posjedu.
Očigledno je da tužilaštvo ima pune ruke posla oko Draška Stanivukovića i njegove medijske mafije.