MEDIJSKA MAFIJA: Grad ih plaća da pišu za Stanivukovićeve portaloide

Draško Stanivuković najavio je prije četiri godine da će otpustiti višak zaposlenih iz Gradske uprave Banja Luka . Umjesto toga zaposlio je preko 200 uhljeba koji uglavnom nemaju nikakve kvalifikacije, validne diplome, niti radnog iskustva.

Uhljebi su i osobe koje pišu za njegove privatne portaloide. Ti portaloidi su zaduženi za izmišljanje najgnusnih laži, podvala i spinovanja za političke protivnike odlazećeg gradonačelnika Stanivukovića. Obzirom da ih grad Banja Luka plaća, a da rade za Stanivukovićeve privatne portaloide je klasični kriminal i zoupotreba službenog položaja. Stanivukovića je briga za tim i on ne želi da svoje portaloide da finasira iz svog džepa, već ih je stavio na gradski budžet. Pored toga izvlači velike količine novca iz GU i gradskih preduzeća za ove portaloide.

Medju tim spinerima, montažerima laži i podvala izdvaja se Pejka Medić koju je kod Stanivukovića doveo Dragan Milanović odbornik PDP-a u skupštini grada.

Pejka je željela da bude portparol Gradonačelnika, međutim to mjesto nije dobila. Postala je piskaralo Draška Stanivukovića na portaloidima Banjaluka24, Insajder.in i Banjaluka.live. 

Pored ovoga Pejka vodi profil Draška Stanivića na X (Twitter). Na X-u joj je obaveza da blokira sve korisnike koji bilo šta negativno kažu o katastrofalnom stanju u Banjaluci.  Koliki su joj “kapaciteti” i ovo joj je previše.

Medićeva svoje radno mjesto  pokušavala je sakriti kao zimja noge. To pokazuje i prepiska na X-u gdje nema odgovora na pitanje na kojem radnom mjestu radi.

Medijska mafija pokušava na sve moguće načine da zaustavi njihovo raskrinkavanje  i iznošenje istine.

 Nastavljamo sa iznošenjem istine o kriminalu Draška Stanivukovića i njegovih saučesnika.