LUDILO GRADSKIH OTACA: Pred novu godinu obustavljaju saobraćaj kod mosta Venecija

Zbog radova kod Venecija mosta u Banjaluci, saobraćaj će sutra od 8.30 do 20 časova biti obustavljen saobraćaj. Samo koji dan pred Novu godinu, kada saobraćaj u Banjaluci ionako ne funkcioniše doći će do obustave saobraćaja u najfrekventnijem dijelu Banjaluke. Građani, ali i turisti, naoružajte se strpljenjem, stiže saobraćajna kontrarevolucija!

Odjeljenje za saobraćaj i puteve obavještava građane da će sutra, 28. decembra od 08.30 do 20.00 časova, doći do obustave saobraćaja za sva vozila u Ulici Gavre Vučkovića i u Ulici Majke Jugovića – na dijelu od raskrsnice sa Srpskom ulicom do raskrsnice sa Bulevarom vojvode Stepe Stepanovića, kao i u Jevrejskoj ulici – na dijelu od Ulice Vase Glušca da Ulice Gavre Vučkovića, zbog izgradnje nedostajuće komunalne infrastrukture – naveli su iz Gradske uprave.

Za vrijeme izvođenja radova, regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije.

Mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumijevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme izvođenja radova.