Kondić reagovao na izjave Stanivukovića "Jedini koji sarađuje sa režimom je on, izvinjavamo se građanima zbog toga što smo ga nekad podržavali"

Izjave Draška Stanivukovića već odavno ne smatramo ozbiljnim, ali smatramo uvredljivim da nas svrstava sa bilo kim iz režima.

Jedini koji zasigurno i bez dileme sarađuje sa režimom jeste on lično, za šta postoji nebrojeno dokaza koje nema potrebe svaki put ponavljati, rekao je odbornik Narodnog fronta u Skupštini grada Banjaluka, Nemanja Kondić.

Kondić ističe da su se Narodni front i Jelena Trivić uvijek suprotstavljali politikama SNSD, a Stanivuković bi, kako kaže Kondić, kritiku koja je izrečena na njegov račun od strane Jelene Trivić trebalo da shvati onako kako je i upućena: da je jedini uspio da pomislimo i doživimo da može gore i od SNSD.

-Obzirom da Draško Stanivuković nije u stanju da stvari razumije osim na nivou slikanja, snimanja i jeftine manipulacije, svaka polemika s njim postaje suvišna – kaže Kondić.

Kako je naglasio, Narodni front, a Jelena Trivić posebno, svoju borbu protiv režima i odlučan otpor svim negativnim pojavama koje personifikuje režim, ne treba nikom da dokazuju.

-Posebno ne treba da ih dokazuju čovjeku koji je pogazio sve principe i obećanja na kojima je dobio izbore 2020. godine, u čemu smo ga svi mi podržali i zbog čega se još jednom izvinjavamo građanima Banjaluke, izvinjavamo se jer je sva obećanja pogazio i postao igračka u rukama tajkuna i čelnika režima – zaključio je Kondić.