JAVAŠLUK: Loše i nedomaćinsko poslovanje Aerodroma Banja Luka

Preuzimanjem direktorske pozicije Natalije Trivić, aerodromu Banja Luka ide sve gore.
Natalija je u javnosti trudi lažima objasniti da je stanje drugačije ali nažalost ne govori istinu.
Naša ekipa je boravila na aerodromu i i od radnika saznala da im kasne plate od 15-20 dana u zavisnosti koji je mjesec u pitanju. Pored toga Natalija je zaposlila nove radnike bespotrebno, obzirom da je broj putika manji u odnosu na prošlu godinu.
Kao što možete vidjeti u tabeli broj putnika u odnosu na prošlu godinu je manji za oko 47.000 preveznih putnika u odnosu na prošlu godinu ili 31.2%. Da bi sakrila ovu istinu Natalija preko zagrebačkog baletana i plesača kojeg plaća (slika ispod) koji se lažno predstvalja kao stučnjak za avijaciju plasira podatke poredeći ih sa 2019 godinom. Tako Natalija u javnosti pokušava prestaviti lažno povećane broja putnika. Natalija, najbolje uporedi podatke sa 2012 godinom, tada ćeš imati još veće povećanje broja putinika. Hahaha.
Kada smo obavili da je cijena kafe 4,00 KM na aerodromu Banja Luka, to je naljutilo Nataliju pa je povećala cijenu na 4,5 KM. Naravno opet se služi najlošija FABRIKA kafa. Natalija nemoj slučajno da bi ubacila kvalitetniju kafu !
Takođe Natalija je ukinula besplatan WI-FI na Aerodromu te sada ukoliko želite morate isti platiti. Umjesto da idemo naprijed, vratili smo se tri koraka nazad.
Kiosk koji je bio na aerodromu je zatvoren, te ukoliko želite kupiti nešto na to možete zaboraviti.
Ulična rasvjeta na prilazu aerodromu ne radi, te vas čeka potpuni mrak.
Narednih dana ćemo se baviti sa tim ko nudi usluge prevoza na aerodromu, kao i čiji je Dutty Free Shop koji je nedavno otvoren na Aerodromu.